‘t Koetsje Gezinsmode is een online webshop voor het hele gezin. Ook kunt u ons in het zomer seizoen vinden op diverse braderieën. (zie hiervoor onze braderie agenda voor locatie en data’s)
Op onze website vindt u o.a. ondermode voor het hele gezin met als hoofdmerk beeren tricot. daarnaast voeren wij ook de bekende merken zoals ten cate, schiesser enz. Er is ook een leuk assortiment aan italiaanse heren overhemden!! Of zoekt u iets voor de allerkleinste kindjes? dat kan ook op onze website, voor hun voeren wij veel artikelen van het merk funnies, leuke kraamkadootjes zoals slabbetjes, tutdoekjes, lettertreintjes, knuffels, en nog veel meer. en niet te vergeten onze over bekende collectie van NIJNTJE, elke keer weer met een nieuwe verfrissende lijn!!

NIEUW: Wij verkopen sinds kort ook Beeren Bodywear in Conceptstore Winkel “Tante Neeltje” Rembrandtstraat 29, 3372XM  Hardinxveld-Giessendam. U vind in deze winkel een gedeelte van ons assortiment! Is er iets niet op voorraad dan kunt u dat altijd via hun bestellen en wij zorgen dan dat het dezelfde week nog in de winkel ligt voor u! Ook online bestellingen kunt u in de winkel afhalen nadat u van ons een bevestiging hebt gehad!

Wij proberen de bestellingen die gedaan zijn voor 12 uur ‘s ochtends nog diezelfde dag te versturen, mits voorradig. Bestellingen onder de 50 euro berekenen wij €4,95 verzendkosten en boven de 50 euro is het verzenden gratis!

Veel shop plezier!!

‘t Koetsje Gezinsmode

Cobie Koetsveld

Plataanstraat 49, 3297 XR Puttershoek

06-39074214

email : info@hetkoetsje.nl